Ma numesc Alexandra-Monica 

In anul 2008 s-a randuit sa imi intalnesc maestrul spiritual. Fiecare om are un maestru spiritual si il intalneste intr-o anumita parte a existentei doar pentru a continua evolutia si cunoasterea dobandite. Exista o cronologie, exista o continuitate! Eu am avut parte de ea! Pur si simplu spiritul meu a cerut lucrarea aceasta! Evolutia!!!

De mica stiam ca exista o conexiune intre mine si Atottiitor, dar nimeni nu imi putea explica ce vedeam eu, sau simteam…ce percepeam…de ce vedeam ingeri si zane …. cand ii indrumam pe oameni catre Dumnezeu efectiv radeau de mine…. dar aceasta este evolutia spiritului dar si a pamanteanului plin de vicii! Din pacate!

Dupa ce mi-am intalnit maestrul spiritual am inteles esenta  vietii, sensul meu in aceasta existenta si calea pe care trebuie sa o am. Am inteles care este traseul vietii mele, de ce unele zile sunt bune iar altele…nici nu stii cum ai vrea sa se termine mai repede ziua! La prima vedere as fi putut spune  “de ce platesc eu pentru altii”, dar nu este acest aspect ci pur si simplu este vorba despre calea mea!

Puterea trezirii spirituale incepe cu “Cine sunt EU?” si am stat si m-am gandit.  “Care este inceputul meu?” si mi-am derulat in minte evenimentele din viata mea, chiar daca eram un om abea la adolescenta. “Ce trebuie sa fac EU in aceasta existenta?” si ma intrebam care este rostul meu si de ce m-a trimis Dumnezeu aici?! Daca mi-am vazut inceputul prin aceste intrebari, am putut ridica ochii mintii sa ma uit unde este sfarsitul lucrarii. M-ai tarziu, o data cu dobandirea cunoasterii de la maestrul meu spiritual, am inteles ca acel sfarsit pe care il percepe toata lumea, ca ar fi un sfarsit si gata, de fapt el este incheierea unei plinatati dintr-o mica particica a lucrarii Atottiitorului! Aici scap de karma, cand am ajuns la sfarsitul lucrarii!

Cronologia muncii  mele spiritual intotdeauna individuala, a facut din mine personajul Fiintei Mari; mi-am facut plinatatile pe planul spiritual, mental si pe cel fizic, am inteles ca este plinatatea menirica, iar pe de alta parte mi-am vazut potenta si puterea trezirii mele spirituale. M-am regasit! Stiu cine sunt! Stiu de unde vin! Stiu ce lucrari am facut cu Atottiitorul pe intreg Universul de fiecare data cand m-am reincarnat! Stiu care imi sunt limitele acum si incotro sa imi deschid caile pentru a nu ma invarti in cerc! Stiu cui sa ii cer prin prezenta mea celui care trebuie sa ma respecte si celui care trebuie sa ma recunoasca!

Eu sunt Fauritorul de Aur si deschizatorul de carare pe Muntele Cel Mare – Magul Baltazar, AlHambra – purtatorul de semintie si talati ai Mierii Domnului, Faraon TutthKaamon (Tutankhamun), Lazullus – printul Persiei Vechi cel care traseaza razoare, artefactele, naproanele, steagurile imparatesti ale regilor si imparatilor lumii, vestigiile si parte din Chivotul Legii sunt tot EU, sunt Semiluna si cele 18 Stele din Lapislazuris facute si crescute de mine din Semintia lui RA, mostenirea Laptelui – maestrul meu, Lordul Buddha.

In tot acest timp m-am trezit spiritual, m-am intrebat despre mine, am lucrat la plinatatea mea cu Dumnezeu si am faurit Semintii de Aur – Dreptii Domnului!

Sunt Alexandra-Monica Iordache, cofondator incontestabil al Asociatiei Recunoasterea valorilor si unul dintre ucenicii Domnului care am facut ascultare pentru rodul cel mare! Acum stiu cine sunt, stiu de unde vin, stiu incotro ma indrept!

 
 

Urmati cronologia :

Catalog “Compendium 800 – Copacul Atotcuprinzator” de Caliopi CelMare

Patriarhul Lumii Noi Taramul Dreptiei – Adam

Vizitiul Raiului – Dobanda Mielului 

Al Savoat Dinasty 2005 G.T.