Vamile Vazduhului sant ”barierele” spirituale in care propriul Spirit are de invatat iertarea si constientizarea faptelor din viata. Mi s-a dat sa invat din ceea ce am vazut in terapiile mele cu Dreptii si nerezolvarea acestor vami -pacate, duce la stagnarea intregii Fiinte.
(”doua vorbe ,doua romane” – cum bine zicea un inger atlant)
In “Diminuarea Pacatelor – Inceputuri “de autor Caliopi CelMare se gasesc si alte invataminte.

***Vamile Vazduhului
august2011 /cunoastere pentru incepatori

Când iesim din trup şi se produce moartea pământeană, Spiritul este ridicat la Cer, însoţit de Sfinţii Ingeri, Sfinţii Arhangheli, Sfinţi şi chiar Dumnezeu după caz – pentru ceea ce se numeste “Judecată de Apoi”.
Judecata de Apoi este după fiecare viaţă pământeană, punându-se în balanţă, bunele şi relele, din misiunea avută în acea viaţă, pentru aceasta, având un Sfânt Inger pe parcursul întregii vieţi, notându-se bunele şi relele avute , stabilindu-se viata viitoare .

Ce văd eu in duh :
a. unii se duc în Rai cu biletul de revenire , reancarnarea .
b. alţii s-au dus prin iaduri pentru plăţi pe mai multe veacuri (un veac este aproximativ 700 ani pământeni). Pentru aceştia din urmă se pot face slujbe, rugăciuni de către familii pentru ridicarea lor- o curatare karmica , (consultaţi preotul). Ideea este să nu neglijaţi sufletul celui /celor decedati din familie , sufletul este vesnic si puteti sa il ajutati cu rugaciunea preotului.
c. alte spirite preferă să rămână între lumi (iad-Rai), şi aici sunt 2 categorii:
– unii dintre ei refuză să îşi achite karmele şi plăţile prin iad, stopându-se creşterea spirituală individuală
– alte spirite sunt întotdeauna de lumină şi ghidează pe oameni, în general pe cei apropiaţi, în ceea ce au învăţat ei cel mai bine în viaţa de pe pământ.

 

Am să enumăr/descriu aceste vămi, des întâlnite … la oameni , care nu sunt altceva, decât păcatele facute cu voie poate din orgolii si o inexplicabila rautate:

1. Vama osândirii şi clevetirii
“ Pentru ce vezi paiul din ochiul fratelui tau, iar bârna din ochiul tău nu o simţi??”) Matei 16.27
“Că fiecare va da seamă de toate cuvintele, de faptele şi de gândurile sale, in Ziua Judecătii”
Remedii : revizuieşte-ţi caracterul , regaseste-te , invata-te cu tine acela real dar si rugaciuni de iertare , spovedanii / marturisiri , posturi . 

Intreaba-ma aici pentru barometrul masuratorilor spirituale personale: caliopi.marilena27@yahoo.com

 

2. Vama minciunii in forma ascunsa
“Să nu iei Numele Dumnezeului tău in deşert ! “ Porunca 3-a din Decalog .
Exista , din nefericire , oameni care au privilegiul sa “guste “ din acceptul Luminii Divine , dar care au retineri sa discute si sa impartaseasca cu apropriatii lor despre acestea . Mi s – a spus de catre acesti oameni , ca nu spun de terapii sau initierile la care participa si beneficiaza de acestea , pentru ca , citez :
“… sa nu creada ca sant nebuna …”
Sa – mi fie cu iertare , cum se intampla ca atunci cand te rogi si vorbesti cu Dumnezeu in intimitatea ta – se numeste normalitate si cand Dumnezeu vine in intampinarea alor Lui , vorbindu – le prin caile Lui – se numeste schizofrenie sau nebunie ??? De ce mai crezi ca te va asculta Dumnezeu la propriile tale rugaciuni daca crezi contrariul ??? Ce este aceasta ??? Ipocrizie ?Remediu : rugăciunea şi trăirea în adevăr de când ai luat cunoaştere la acestea.

 

3. Vama hulii şi a batjocorii – pentru toţi cei ce se complac în acestea sunt consideraţi ca judecătorii pierzători ca nişte antihrişti , care au răpit cinstea lui Iisus Hristos. Pentru a-ţi învinge demonii pe această vamă şi înapoierea Sfinţilor Ingeri se citesc Moliftele Sfântului Vasile!

 

4. Vama – “ plăcerea şi lăcomia pântecului”
Sunt duhuri negre, mârşave ce îndemnau pe iubitorii de desfrânări, nesăţioşi, pe urâcioşi şi pe beţivi. Ca remediu se spovedeşte la preot pe perioada de 18 luni consecutive , în Biserică , practicantul amintindu-şi de toate acestea facand rugaciuni pentru iertari totale si taierea stringurilor cu acesti demoni .

 

5. Vama lenevirii atât pământeană, cât şi spirituală (nerespectarea menirii personale). Acolo se cercetează şi se face o aducere aminte de poruncile Lui Dumnezeu!! Se recomanda initieri – daca se doreste – se ghideaza cu atentie inceputul cresterii spirituale a practicantului . Aici se recomanda studiul si cunoasterea spirituala .
“ In sudoarea feţei tale, să îţi mănânci pâinea ta
Cel ce nu lucrează nici să nu mănânce”
Facerea 3.19
“ Toate câte veţi cere, rugându-vă să credeţi că veţi lua, şi va fi vouă”
Marcu 15.24
Remedii : rugăciuni, acatiste, posturi de familie (toată familia să ţină post pentru un suflet)

 

6. Vama furtişagului – cei care fură atât în plan fizic , cât şi Sfinţii Ingeri sau Sfintele Daruri ale unui om.
Remediul nu prea există ci doar plata karmică pe cel putin 7 neamuri, de la tine in viitor, iar ce ai furat ai lipsă! Nu uita : TOTUL SE PLATESTE, NIMIC NU E GRATIS !!! Vreau să ştiţi, cei care fură Ingeri, îşi crează 3 tipuri de karme, pe această situaţie, şi anume:
a) încalcă liberul arbitru al Lui Dumnezeu
b) intră in karmă directă cu acei Sfinţi Ingeri, atunci când unii dintre ei se vor reîncarna
c) karma inevitabilă cu “victima” şi rezultând o aşa zisă plată la puterea a 3-a.

 

7. Vama zgârceniei şi a iubirii de material (materialiştii si profitorii )
Remediu : – Zeciuiala ( vezi explicaţia “Zeciuiala”)
– construire de Troiţe , invata sa fii generos .
– donatii catre terti subiecte .

 

8. Vama ce se numeşte camătă
Remediu : datul de pomană , de la o pâine până la o casă !!

 

9. Vama nedreptăţii, vama ce judecă după plată şi părtinesc pe cei vinovaţi , iar pe cei nevinovaţi îi osândesc. Mai pe înţelesul pământenilor, punerea în cârcă a lucrurilor inventate.
Remediu : Iertări : – meditaţii
– spovedanii / marturisiri
– milostenie către altar sau donatii catre preotul / preotii care se roaga pentru tine si casa ta . Banii sant lasati ca o “carja” in situatii karmice , generozitatea surclasand bolile . Multi s-au suparat cand au piedut sau a trebuit fortat sa plateasca bani dar ar fi trebuit sa se bucure ca Dumnezeu a dorit sa le platesca karmele prin bani si nu boala fizica .Celor carora li se dau bani foarte multi li se dau cu scopuri mari , aflati aceste scopuri daca doriti si fiti deschisi dar cumpatati.

 

10. Vama a zavistiei – ce exprimă invidie , duşmănie şi intrigă.
Se referă la cei care nu fac plata corectă, umblă după negocieri nefaste doar în avantajul lui , negândindu-se la binele fratelui lui , la munca acestuia .
Remediu : Uită-te în oglindă omule, şi vezi şi conştientizează ce e acolo, în final începe cu omul din oglindă. Revizuieşte-ţi caracterul !

 

11. Vama mândriei – duhurile îngâmfării şi a fuduliei, nesupunerii, călcând porunca Domnului ce zice :
“Toată lumea să se supună stăpânirii (ascultarii ), că nu este stăpânire fără voia lui Dumnezeu” .
Romani 14
De aici şi mândria luciferică, neascultarea pornind de la cei 7 ani de acasă, din familie şi până la şeful de birou.
Remedii : ascultarea, supunerea

 

12. Vama iuţimii în mânie
Remediu : Moliftele Sfântului Vasile şi posturi negre.( vezi postirea pe care o alegi din atatea forme , una din cele 1000 de cai ale iluminarii )
Sfantul Vasile este spirit mare si vechi , asa cum spunem noi , este la dreapta lui Dumnezeu acolo unde stau Sfintii Parinti cei cu Semintiile pamantului .Potenta si valoarea rezolvarii unei situatii din viata omului sub rugaciunile Sfantului Vasile este ca o exorcizare , facuta prin rugaciune .

 

13. Vama pomenirii de rău – bârfe
Oamenii care au răutate în suflet şi vorbesc de rău pe aproapele lor. In plan fizic aceşti oameni chiar şi când nu comunici cu ei, te privesc urât pe sub sprancene, şi de aici se vede ce venin au în suflet .
Remediu : rugăciuni si posturi negre pentru frustrările lor, sant de fapt preluarile de la cei vorbiti de rau .In lumea asta sub Legea Divina nimic nu este pe gratis si nu ma refer la bani …

 

14. Vama uciderii – ucidere de orice fel, orice lovire, orice vătămare cu scopul de a ucide şi intra în această vamă chiar şi bătăile fizice .
Remedii : Rugăciuni de exorcizare.

 

15. Vama vrajilor, a fermecătoriilor, a otrăvilor, a şoptirilor şi a chemării duhurilor şi a diavolilor , mai nou …a programelor PSI .
“ Acei diavoli, erau asemenea cu jivinile , cele cu 4 picioare, ca scorpiile, ca serpii, ca viperele. Sfinţii Ingeri au spus : Nu este altă cale pentru sufletele crestinilor, care să urce la ceruri, pentru că dacă creştinul, cu adevărat şi-a mărturisit toate păcatele sale, prin spovedanie, post şi rugăciune, spunând cu smerenie şi cu credinţă, şi cu fără de ruşine toate faptele sale cele rele şi căindu-se pentru ele, primeşte şi face cu bucurie canonul dat ( …. ) luând de la El, cuviinţă dezlegare cu dumnezeiasca milostivire, toate păcatele lor, cele mărturisite.”
Remedii: canoane, rugăciuni, mers în pelerinaj la mănăstiri, post, consiliat de un duhovnic.

 

16. Vama desfrânării – prostituţie feminină şi masculină – demonii sexului .
“Să nu faci desfrânare” – Porunca 7 din Lege
“Caci nu va intra nimic necurat în Rai, şi nimeni din cei ce trăiesc în spurcăciune şi minciună; ci numai cei scrişi de Mielul în Cartea Vieţii” – Apocalipsa 21.27
“Nu vă amăgiţi; că nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici prea curvarii, nici malachii, nici sodomaţii , nu vor moşteni Impărăţia Lui Dumnezeu”
Cor 6-10
Remediu : călugărie , exorcizare .

 

17. Vama preacurviei – unde se cercetează păcatele celor ce petrec în căsătorie, iar credinţa soţilor, unul către altul, nu păzesc patul lor curat. Aici se încadrează şi răpirile, violurile.
“Nu numai să răpeşti, dar nici să nu pofteşti nimic din ceea ce este al aproapelui tău!” Porunca 10 din Lege
Remedii : consultare cu un duhovnic pentru un canon de indeplinit .

 

18. Vama sodomiei – păcatele cele peste fire bărbăteşti şi femeieşti şi împreunarea cu vitele necuvântătoare, amestecul de sânge şi altele mai necurate făcute în taine, pe care este ruşine să le spună, sexul oral (cu inghiţire de spermă), sexul anal .
Remedii : consultare cu un duhovnic in urma unei spovedanii sincere .

 

19. Vama eresurilor – gândurile negre şi nedrepte pentru credinţă , nerespectarea legii divine, nerecunoaşterea în Dumnezeu (ateii)
Remedii : meditaţii pe eficienţa şi esenţa mentală pentru a anihila demonul ce ispiteşte şi a recupera Sfinţii Ingeri ce ghidează intelectul. Initieri , studiu si cunoastere spirituala .

 

20. Vama nemilostivirii, mânia – “ Judecata este fără de milă pentru cei care nu au facut milă” – Iacob 2.13
Remedii : Rugăciuni, posturi canonice şi botezarea de prunci .
Vămile văzduhului nu sunt altceva decât demoni interiori ce te fac să încalci Legea Divină în decurs de o viaţă sau mai multe , aceasta însemnând pentru tine şi familiile tale karmă , care se întinde pe mai multe sute de ani. (vezi acatistul Sf. Anton Cel Mare) si remediaza spiritul si atitudinea lumeasca .
Demonii sunt de mai multe tipuri, să nu credeţi că Satan este demonul cel mai puternic! Este un Inger căzut care cunoaşte Legile Divine şi are rezerve, atunci când loveşte, dar asta nu îl împiedică să trimită alţi demoni, care nu au scrupule. Toţi sunt nişte maimuţoi până la urmă.

 

Inteleg ce a vrut să spună Iisus :
“-Să nu vă fie frică!”.
Când cineva se prezintă la curăţări energetice, descopăr demoni interiori şi demoni exteriori. In mare parte cei exteriori (care zburdă pe langă tine) sunt cei care te ispitesc, sunt trimişi să te ispitească, în mai multe moduri, iar cei interiori sunt cei care pătrund şi reuşesc să ispitească în aşa fel, de a strica caracterul omului, de aceea se rezolva doar cauza / efect.

Ce beneficii sant la curătarea karmei de neam, karmei personale:
– ruperea karmică de neamuri, netransmiţându-se pe veacurile viitoarelor generaţii din acel neam ,
– un plus personal ce îndreaptă spiritual către trezire, viaţă veşnică, sfinţenie, mântuire, potenţial “fiu al Omului”,
– creşterea Ghizilor Spirituali – Sfintilor Ingeri personali cu un număr impresionant de mare ce au grijă de ghidarea şi ocârmuirea noastră (devenirea către geniu în plan pământean),
– protejarea de boli, având sănătate mentală, spirituală, trupească ,
– anihilarea sindromului stress ,
– urmând multe alte beneficii în plan pământean .

 

Catalog “Compendium 800 – Copacul Atotcuprinzator” de Caliopi CelMare

Patriarhul Lumii Noi Taramul Dreptiei – Adam

Vizitiul Raiului – Dobanda Mielului 

Al Savoat Dinasty 2005 G.T.