Inainte de a te duce la duhovnic pentru spovedanie, te rog, incepe sa lucrezi aceasta!

Metoda de diminuare a pacatului prin spovedanie:

  • – prima saptamana 

  • – spovedania individuala cu tine insuti este mult mai eficienta decat un alt mod “clasic” sau/si altele facute pe fuga. 

  • Este eficienta caci constiinta se trezeste din letargia cunoasterii.

  • Eficienta pentru ca te face mult mai demn si stapan pe Sine, acceptand sau alegand in mod corect intreaga ta cale pe orice segment lumesc si mai departe. Eficient intru totul caci iti poti detasa viciile demonesti din calea evolutiei.

Eu am recomadat ucenicilor mei sa stea in fata unei foi si cu un creion, sa isi scrie in tihna toate viciile demonesti manifestate (minciunea, inselatoria, furaciunea, sau/si orice alt manifest de Sine contra Legilor Firii, a Legilor Divine, si a lui insusi. Roadele sunt pe masura! Ucenicul meu, chiar daca nu l-am intalnic inca, incepe sa fie integru, cu acest dar castigat prin munca proprie si isi faureste calea libera, plina de lumina si fara greutati manifestate in viata din neiertari si greutatea pacatelor.

Pentru ca ucenicul meu se trezeste spiritual si alege calea de lumina, devenit integru si responsabil pentru evolutia proprie, va creste dand educatie buna copiilor si urmasilor lui. Lumea devine mai buna atunci cand o pietra este aleasa sa straluceasca! Slefuirea se face dupa cronologie si reguli, nu pentru oprimare, ci reguli pentru a fi cat mai eficient si usurat in lucrarea data.

Multumesc

8 august 2018

Caliopi CelMare autor

” Diminuarea Pacatelor – Inceputuri “