De retinut cunoasterea Tainei iertarii de pacate in urma “pruncuciderii” prin avort voit, spontan sau alte situatii :

Fiecare om care a trecut printr-un astfel de eveniment nedorit in viata , fie ca este barbat sau femeie , trebuie sa cunoasca Taina diminuarii pacatului integral al faptei .Cauza si efectul ! Se rezolva cauza sa nu se stranga mai multe efecte negative pricinuite de aceasta si sa se infiripe boli lumesti in trupurile voastre .

Fetusii avortati sant detinatori de Suflet. Stiintific, la peste 2 saptamani de la procreerea plodului se formeaza inima (vezi cronologia sarcinii interuterine).Prin avort se “amana” menirea si drepturile divine ale pruncului care era pregatit sa revina la viata omeneasca pentru evolutie multipla, cuprinzandu-l pe el insusi dar si cei implicate lui si vietii acestuia.

Scopul liturgic este una din cateva metode ale diminuarii de pacate si iertari multiple intre toti cei implicati , chiar daca nimeni nu va stii vreodata ce implica aceasta timp de o viata. Viata celui care nu a fost inca nascut !

Pentru fiecare Suflet avortat se recomanda ,dupa Taina Legilor Divine, urmarea canonului de rugaciune si iertare liturgica in numar de 14.

14 slujbe pentru un singur Suflet .

Dupa fiecare pacat se secomanda canon de post , rugaciuni , zeciueli si mai ales spovedania celor implicati –va rog sa consultati un duhovnic cunoscator sa va indrume sau intrebati pe invatatorul Legii.

Daca sant cazuri cu mai multe avorturi din mai multi parteneri, fie ca sant femeie cu mai multi barbati sau barbat cu mai multe femei, se recomanda cate un canon de “liturgie pentru avort “ pentru fiecare diminuare de pacat. Se scrie mai multe liturgii in care numele multiple sant separate.

 

Ex1:

Harap Alb si X (14 rugaciuni la fiecare acatist liturgic)

        Harap Alb si Z(14 rugaciuni la fiecare acatist liturgic care acopera diminuarea pacatului pentru un singur avort)

 

Ex2 :

IleanaCosanzeana si X

IleanaCosanzeana si Z

 

…atat cat toti partenerii implicati sant pomeniti in parte individuala fiecare a cate 14 rugaciuni /acatiste liturgice.

Pentru intrebari suplimentare, va rog intrebati fara reserve. Nu cert pe nimeni, incerc sa va deschid ochii !

liturgie avort

 2007/2015 

Caliopi CelMare