Diminuarea pacatelor pana la al 7-lea neam ancestral are ca scop prima menire a fiecarui OM cu fiecare reancarnare. Odata cu indeplinirea acesteia ,toate valorile vibrationale cresc accelerandu-se  vindecarea Planurilor si structurile acestora.

Nu conteaza religia asa cum s-a crezut pana acum ,nu conteaza unde traieste omul pe axa globului pamantesc, conteaza informatia corecta a Tainei dumnezeiesti care isi are scopul in evolutie si trezire spirituala proprie. Prima treapta a scopului Planului Divin –Dumnezeu este diminuarea pacatelor!

Avand in vedere ca orice om isi are doua categorii de plati karmice pe care trebuie diminuate meniric, diminuarea pacatelor de neam taie stringurile tuturor pacatelor din neamul Semintiei din care fiecare s-a intrupat “azi”(viata actuala).

Mai jos face-ti cunostinta cu mijlocitorul grabnic ajutator omenirii pentru aceasta Taina – Sfantul Antonie Cel Mare si “formula” acatistului  de mai jos pentru diminuarea pacatelor de neam ancestral pana al 7-lea exact asa cum scrie in Sfanta Scriptura.

Dupa Tainele lui Dumnezeu fiecare Sfant are o lucrare de indeplinit spre ajutorul omenesc (vezi Inceputuri 3 de Caliopi CelMare).

Omului ii este dat mijlocitor pe masura lucrarilor pe care le are de indeplinit pe aceasta treapta evolutiva.

Sfantul Antonie Cel Mare este unul din detinatorii celor 24 de Tronuri Imparatesti, valoric vibrational. (aveti Taina in Apocalipsa lui Ioan)

Nu aveti biserica cu Hramul Sfantul Antonie Cel Mare in oras sau tara?

Construiti-va una ! Este vital pentru toti cei implicati, incepand de la persoana –oras-tara-neam-Semintii-menirile fiecarui segment insiruit aici.

Vreti o lume mai buna ? Eu scriu cum sa o faceti normala iar aceasta lucrare se realizeaza cu implicarea fiecarui pamantean.

 

*Perla bisericii lui Antonie Cel Mare se afla in tara Egiptului.

Dragi egipteni , de ma veti chema va voi pune coroana Sfanta a Harului folosind intreaga lume –este meritul Egiptului pentru a intra in Era 5 denumita Tara Dreptilor.

 

Odata cu diminuarea pacatelor ancestrale de pana la al 7-lea neam se deschide Calea de aur a propriei evolutii.

Legea Divina spune ca perioada diminuarii pacatelor de neam se intinde pe cel putin 7 ani consecutivi.

O data la 9 saptamani fara intrerupere ,pe intreaga perioada de 7 ani ,se pune acatistul in “formula” transmisa de Duhul Sfant  pentru maxima eficienta .

Ziua de marti a fiecarei saptamani este Hramul Sfantului, se tine post – tacere si rugaciune timp de 2ore consecutive .

**in decursul studiului pe care l-am avut de indeplinit pe acest segment, s-a observant ca nu toti oamenii au aceleasi greutati ale pacatului de neam. Acestia au avut perioade unice de timp consecutiv in care a trebuit sa se roage pentru taierea stringurilor karmice. Incepand cu mine, un an si opt luni ; altii trei ani ….iar in extrema cealalta , douazeci si cinci de ani.

 Pentru mai multe detalii, va rog sa indrazniti a cere detalii personalizate.

Spor !

Doamne Ajuta!

acatist a 7a generatie

11 octombrie 2015

Caliopi CelMare-autor filosofie spirituala & studiu