‘Cum se scrie un acatist personal” – eficienta si valoare –

 

Toate religiile lumii reprezinta “ era” cronologica a cunoasterii spirituale unde este atins spre manifestarea ermetismului , alchimia protectiei de Sine – una dintre cele mai inalte trepte evolutive ale fiintei si elevarea celui ce se vrea a fi.

Cu aceasta lucrare incep a deschide si a descrie modul de a trece “puntea” karmica . Puntea fiind nodul unei vieti sau a mai multora in care se manifesta plata karmica prin saracie la toate nivelurile. Platile karmice sant individuale si sant socotite si contabilizate in acelas timp pe intreaga existenta a vietii , ca suflet – aici trebuie spus ca sufletul este nemuritor si are unitate de masura , miliardul / miliarde de ani. Este posibil ca fiecare om / suflet sa masoare miliarde de ani ca existenta de cand vibreaza si creaza cauze determinand astfel intrarea lui in vortexul evolutiv al legilor universale cu virtutea legilor divine.
Dar sant si plati karmice de pana la al 7-lea neam pe care orice fiinta evoluata – omul, este dator sa lucreze la “stingerea” acestor plati… doar daca se doreste.
Aceste doua segmente, platile karmice personale si platile karmice de pana la al 7-lea neam sant coroborate a fi un intreg karmic care, din nefericire, defineste si da sens negativ intamplarilor din viata actuala si influenteaza cele viitoare existentiale in caz de nu se reuseste curatarea lor. Fara curatarea karmica nu exista evolutie personala chiar daca trebuie repetata aceasi viata de nenumarate ori.
Pana sa ajung sa scriu despre aceasta treapta a evolutiei cu manifestare la 360 de grade, am lucrat cu Dumnezeu o perioada de 9 ani pentru a deslusi toate secretele acestei lucrari aduse in beneficiul omenirii.
Totul a inceput cand mi se intamplau evenimente indirecte, a celor de pe langa mine la anumite momente si timpi. Vedeam cum prietenii si cunostintele mele “isi pierdeau “ timplul prin sisteme initiatice cu scopul de a-si imbunatatii viata si sanatatea, pentru a-si gasi Calea si anumite raspunsuri la miile de intrebari apasatoare. Parca mergeau in gol, nu reuseau sa inteleaga, sa inainteze, sa se dezvolte. Ceva, acel ceva ii tinea pe loc.
De aici a lucrat Dumnezeu cu mine. Am participat la cateva seminarii cu tema spirituala si chiar daca imi alegeam de fiecare data un loc pe ultimul rand din spatele salii, oamenii ce ocupau locurile din fata veneau la mine intins de parca ma cunosteau de cand lumea si pamantul, apoi ma intrebau:

Cum se scrie un acatist ?

Dupa perioada de seminarii , am avut menirea de a merge la o manastire… cu treaba de la Dumnezeu, nu pentru a ma calugarii, ci sa initiez 2 maicute… Toate cunostintele mele si multi alti oamenii intalniti la vremea aceea doreau sa trimita acatist la manastire ca maicile sa se roage pentru viata lor, dar ma intrebau:

Cum se scrie un acatist ?

Nu stiau ce sa scrie in el ca si lege divina… de multe ori erau cereri bizare care nu aveau legatura cu Dumnezeu si ale Lui. Pentru a doua oara m-am vazut nevoita sa “corectez” asa cum spunea Cel de Sus.
A treia oara a acestei rezolvari karmice a fost pe o perioada de ceva ani unde am aprofundat toate segmentele acestei “punti” de trecere:

  • cerere rugaciune prin acest acatist

  • rezolvari de caz si masuratori spirituale
  • harta individuala, inainte si dupa

Masuratoarea o poate face, daca se doreste, oricine printr-un test de analize complete inainte si dupa. Cum s-a dat de Sus rezolvarea acestei “punti”… de la karma la dezvoltarea personala si intelegerea complexitatii acesteia, evolutie si elevare existentiala prezenta si viitoare. Am vazut ca omul nu reuseste sa prea scape din aceasta stramtoare a karmei fara o rugaciune corecta, parca este tinut pe loc, sau mai bine zis pare a fi o pozitionare pe orbeste la linia de start la care i se da sa fie pentru a-si da acceptul evolutiei menite dar neantelegand ceea ce sa faca pentru binele lui si alor lui.
Trecerea acestei punti karmice rezolva mare parte din:

eliberarea/stingerea unor karme personale pe cele trei planuri, spiritual, mental si fizic crescand astfel vibratia benefica

elimina/stinge karma de neam pana la al 7-a generatie de seniori, asa cum este scris si in Biblie. Se stie ca majoritatea neintelegerilor, bolilor, pagubelor intampinate de om in planul vietii actuale si cele viitoare se datoreaza acestor plati karmice care vin si revin ca un boomerang ori de cate ori trebuie fiecare sa le rezolve.

Curatarea acestui segment karmic este o mai buna conectare si acceptare a propriului lant trofic, o veriga din marele lant trofic al Universului din care toti facem parte, contam si construim macrocosmosul.
Nu conteaza religia, mai tot omul este supus greselilor si la un singur Dumnezeu cerem ajutor ori de cate ori avem nevoie.
Toate raspunsurile si toate treptele evolutive au un “cod”, cu acesta se intelege starea unei trepte individuale. Cu cat se actioneaza pentru gasirea propriei Cai Spirituale, cu atat mai repede Fiinta se eleveaza spiritual. Elevarea proprie spirituala imbunatateste viata fizica in toate structurile ei !

Omule, sa nu te smintesti din cauza noncunoasterii si sa zici dupa un exemplu concret… ca:

– “…eheiii, eu de 25 de ani ma duc la biserica si nu simt ca s-a schimbat ceva !
Oare nu trebuie sa te gandesti si sa te intrebi “de ce ?”.

Oare ce ai facut, cat rau ai adunat in viata ta existentiala sa iti dea El Lucrarea atat de anevoiosa?

Oare ceri in rugaciunea acatistului ceea ce trebuie si este cuvios ? Oare stii sa te rogi cu efect si beneficii pentru tine si neamul tau ? …
– “… poate ca chiar acum ma gandesc , acum am mingea la fileu sa cuget !!!
Poate ca nu biserica este vinovata ca omul care intra in ea nu stie sa se roage, sau sa foloseasca cuvios Legea Dumnezeiasca si unul din cele 1000 de moduri de a curata pacatul stramosesc sau cel personal, ci mai degraba dam vina pe cateva vicii demonesti care sant tinute la piept de oameni:

Ignoranta de a lucra la nivel superior,
Superficialitatea cu care se trateaza viata si intamplarile ei,
Privirea de suprafata a oricarei situatii… o mai fi si prostia, necredinta, clevetirea, lenea, neputinta de a vedea adevarul care ghideaza spre Calea de Lumina si bucurie, o mai fi si rautatea, invidia si alte vicii care au pus stapanire pe constiinta omului… lasam doar 3, cele mai intalnite cazuri de autopiedica ( cand refuzi informatia sau pe romaneste, cand il iei pe “nu” in brate).

Accepta adevarul si ajutorul, refuza sa te manifesti in vicii demonesti !!!
Munceste spiritual pentru a scapa de stapanirea raului ce te saraceste de haruri !!!
Nu ai haruri… atunci nu poti sa astepti daruri !
Nu esti viu in Spirit …atunci nici fizic nu prea ai !
Acatistul care il prezint aici este dictat prin Sfantul Duh de catre Sfantul Arhanghel MihaEl.
Citeste-l !
Gandeste ce ii ceri lui Dumnezeu pentru tine si vezi daca este totul corect !
Multumeste !

Doamne Ajuta !

“Cum se scrie un acatist ?” -corect si eficient-

acatist personal

 

Copyright © 2015 Caliopi CelMare 2006-2015.
Toate Drepturile Rezervate.