Catalogul ,,Compendium 800 – Copacul Atotcuprinzator al Cunoasterii,,

 

      Compendium 800 cuprinde 800 de lucrari literare scrise de Caliopi CelMare, figurate in Catalogul denumit Compendium 800 – Copacul Atotcuprinzator al cunoasterii in cronologie. Nimic nu se face intamplator, mai ales cand este vorba de beneficiul muncii proprii. Lucrarile cuprind tainele facerii existentiale, tainele diminuarii pacatelor, tainele meditatiei terapiei meditative si tainele autovindecarii urmand in parte proprie suporturile de curs, denumite TAINE, de la 1 la 800. 

 

Va rog apasati pe link-ul fiecarei lucrari literare, pentru a citi intreaga carte E-book!

 

Cronologia ciclului evolutiv 1& 2 Inceputuri:

1. Diminuarea  pacatelor –Inceputuri /2011         

2. Spiritul Universal – valori vibrationale /2012

 

 The Beginings

“Catalog Compendium 800- All Embracing Knowledge Tree”

First cicle:

1. Reducing personals sins

2.  The Universal Spirit 

 

 

Ciclul 2 Compendium 800 – Cronologie

1. Energizarea cheacrelor –Taine 1 /2014

2. Vindecarea energetica –Taine 2 /2014

3. Iertarea de Sine cu Sfantul Arhanghel MihaEl – Taine 3 / 2006 – 2015

4. Apocalipsa lui Ioan – Interpretare 2015

 

 

Ciclul 3 – in lucru

1. Cheia Intelepciunii 1000

2. Biografie Marilena – Caliopi

3. Tainele Vindecarii cu Arhanghelul RafaEl – Taine 4 inclusiv Taine 8

 

 

Despre Caliopi CelMare

 

    Dintotdeauna omenirea s-a concentrat pe deslusirea misterelor Universului pentru a gasi desavarsirea propriul EU. Multe lucrari de specialitate au fost scrise de-a lungul istoriei si aduse in actualitatea celor interesati de cursul vietii lor si importantul Spirit calator chemat la Masa Ospatului. Chemarea aceasta reprezinta trezirea spirituala individuala care se daruieste in rand cu multe drepturi divine tot atat de individuale caci cresterea spirituala este in parte proprie si ca ceea ce se daruieste este o forma de zeciuiala venita din Suflet pentru un alt Suflet, de fiecare data fiind unul drag.

    Trezirea spirituala incepe sa se manifeste fizic cu intrebari venite din rarunchii Inaltei Porti a propriei Constiinte care trebuiesc implementate si in Planul fizic al constiintei al aceleiasi persoane, dobandind atuuri intrinseci pentru a evolua. In topul acestor intrebari am selectat cateva: ”Cine sant EU? De unde vin? Incotro ma indrept? Care este capatul drumului, daca exista unul?! Ce doreste Dumnezeu de la mine in aceasta viata? Care imi este menirea?”, sant doar cateva intrebari zilnice care scormonesc Fiinta umana pentru aflarea adevarului. Cateodata este un gand zilnic care isi doreste pacea Sufletului dupa ce ar afla mai multe din el insusi. Credinte vechi si credinte noi sant rasturnate si din nou inviate in constiinta umana, o lupta continua a necunoasterii de Sine, pana ce trezirea spirituala asterne cale deslusita spre iluminarea proprie!

    ”Filosofia Spirituala are la baza acesteia deslusirea Cailor de evolutie proprie. Niciodata nu trebuie sa copiezi pe maestru sau pe un alt seaman intalnit in cale, trebuie doar sa invetzi cateva reguli principiale; Calea – Steaua care te calauzeste – cunoasterea pe care maestrul o preda – si propria alegere!”

    Filosofia Spirituala incepe prin a deschide Cartea Legilor Divine, a Copacului Atotcuprinzator ”EU” de la inceputul Facerii cu Adam si Eva dar si mult mai inaintea lor, de acolo de unde fiecare Fiinta si-a luat suflul atottiitor sa porneasca in aceasta calatorie de diamant numita evoluti si elevarea Fiintei. Invataturile Lordului Buddha, Legile lui Moise si a celor Universale, Tainele 1000 si Tehnica Meditativa – vindecarea EU- lui, Cunoasterea de Sine actuala si existentiala, Mantuirea, Poporul Dreptilor reprezentand promisiunea Domnului cu Mierea si Laptele si Lumea Noua, Misterele Universului si Dumnezeirea, toate acestea si mai multe sant prezentate intr-o lumina clara de Caliopi CelMare autor al intregului Catalog Compendium 800- Copacul Atotcuprinzator.

     Autorul fiind reincarnarea unor maestrii ancestrali de importanta majora precum Sfantul Adam; Parintele Patriarh Avraam; Invatatorul de lege Moise; Iluminatorul lumii si maestrul absolut al vietii vesnice Lordul Gautama Buddha; Keia Universurilor dharmice – Kibalionul lui Tao; Makeda din Sabba – Regina Hatshepsut care a avut un impact urias pe plan spiritual, social, economic si geografic in istoria pe care aceasta a lucrat-o, Caliopi CelMare ne face azi cunoscute Tainele Evolutiei Personale.

    Avand misiune importanta in lume, aceea de a fi Vizitiul Raiului aici pe pamant si de a Imparati in Tara Dreptilor, Caliopi CelMare a fost in comunicare directa cu Ingerii si Atottiitorul inca din copilarie. Mesajele primite din Cerurile Superioare au fost pentru scriitoare o revelatie, facand posible manifestarile harurilor si a menirilor proprii inca de la varsta de 4 ani de cand a spovedit pentru prima data pe bunicul sau, nu departe de Stalpul Umanitatii acesta fiind reincarnarea Lordului Vishnu. Dezvoltandu-si abilitatile interioare a ajutat omeni sa iasa din situatii nefericite ale karmelor, pana cand acestia si-au inteles greselile vietilor anterioare, producand astfel vindecarea Fiintei Mari pe planurile spirituale, mentale si cel fizic al constiintei. Cu o cunoastere vasta in tehnica meditativa sacra, lucrarile scriitoarei Caliopi CelMare sant de o importanta majora in perioada si era in care traim, ele fiind aranjate intr-o cronologie ce trebuie respectata de fiecare cititor si doritor de evolutie in parte. Invataturile sale au scopul de a atinge si a puncta componentele valoroase ale Fiintei umane, pentru o indeplinire totala in lucrarea Atottiitorului cu aceasta.

    Autorul isi mentine linia lucrarilor sale pe partea duala de Dezvoltare Personala si Cunoasterea de Sine, pregatind pentru cititor intrebari care ar putea sa va macine si la care nu cunoasteti, INCA, raspunsul.

 • de ce traiesc cu impresia ca imi lipseste ceva important, esential si de recuperat in viata mea?
 • de ce nu traiesc experienta vietii care imi este destinata?
 • de ce imi plange Sufletul?
 • de ce ma simt obosit?
 • de ce am vise carora nu le gasesc explicatia?
 • de ce oamenii din jurul meu nu ma inteleg?
 • care este menirea vietii mele?
 • cine este si cum imi intalnesc Sufletul Pereche?
 • care imi sunt drepturile divine?
 • cum comunic cu Ingerii mei, Sfintii si Atottiitorul?
 • ce este si cum reusesc sa meditez pentru o viata mai buna, prospera pe toate planurile Fiintei mele?
 • cine sant? de unde vin? incotro ma indrept?

    Sunteti pregatiti si doritori sa va cunoasteti trezirea Sinelui si sa intrati in elevarea dumneavoastra proprie dupa ce ati simtit indemnul Sufletului citind intrebarile de mai sus? Daca da, si doriti sa cunoasteti:  Ce este Nasterea si Lumina Creatiei; Sfantul Botez; Cununiile; Copii de cristal si indigo, diamantul propriu; Vamile vazduhului si diminuarea viciilor demonesti; Karmele; Dharmele; Descrierea vibratiei a apei in vindecare; Tainele rugaciunii si Rugaciuni personale scrise cu ajutorul Ingerilor si Sfintilor Arhangheli chemati pentru ajutorul propriu; Ceacrele cunoasterii, aprofundare si vindecare; Acceptul si Dreptul divin; Menirea personala; Dobandirea de har; Mantuirea; Sexul; Iubirea in Harul sacru rezonanta Legilor Divine, Initieri, Recuperarea Darurilor si Sfintilor Ingeri rataciti, Descrierea valorica a Cerurilor, Valori vibrationale energetice; Cum sa iti faci harta valorica spirituala; Reincarnarea; Vise vii sau viziuni; Rolul partilor materiale financiare in viata unui om; Cancerul si alte boli, alte Taine …atunci sunteti invitati sa patrundeti in Tainele Cronologiei Cunoasterii Spirituale prin cartile autorului Caliopi CelMare.

 

Catalog Compendium 800 – Copacul Atotcuprinzator

 1. Diminuarea Pacatelor – Inceputuri3
 2. Valori Vibrationale Energetice – Spiritul Universal
 3. Tainele Apocalipsei lui Ioan – Interpretare
 4. Energizarea Ceacrelor – Taine 1
 5. Vindecarea Energetica – Taine 2
 6. Iertarea cu Arhanghelul MihaEL – Taine 3

 

 

Caliopi CelMare – autor de filosofie spirituala si Sfant

Autorul intregului Catalog “Compendium 800 – Copacul Atotcuprinzator”

Marilena-Caliopi Panaite

Patriarhul Lumii Noi Taramul Dreptiei – Adam

Vizitiul Raiului – Dobanda Mielului 

Al Savoat Dinasty 2005 G.T.