Meditatia este  una  din  cele  1000  de  cai  ale  iluminarii, evolutia intregului EU care acopera si lucreaza planurile primordial: Planul Spiritual, Planul mental supraconstient si Planul Fizic constient.

Meditatia este o stare de bine si potolirea mintii pentru incepatorii deslusirii tainei acesteia, insa, meditatia are multe porti de evolutie si constiinta inalta. Aici se gaseste o cronologie ca si la toate capitolele de evolutie si aprofundare. Sa nu creada nimeni ca aici se poate chiuli, poate pe la scolile lumesti dar in cronologia sacra, nu!

 

Continutul eficentei de care trebuie sa se tina cont la fiecare exercitiu meditativ este:

 • Primirea Tainei cu drept si accept divin individual.

Acest lucru reprezinta deschiderea unei teme celeste pe care trebuie sa o inveti sau/si sa o reantregesti in plan personal. De fiecare data apar Ingerii sau un alt spirit mare care te are in paza de cand cu facerea ta. Acest Spirit iti va fi ghid pentru relaxare si potolirea mintii iar dupa exercitiul de evolutie iti va deschide Cartea Vietii existentiala unde iti va furniza cate o informatie pe fiecare meditatie – tema de lucru!

 • Cunoasterea

Constientizarea temei de meditatie, ori de cate ori vei progresa, va incepe cu fondul problemelor tale, cu reamintirea de vicii demoneti la care trebuie sa renunti. Ingerii sant directi, nu trebuie sa te superi pe ei daca iti desfasoara viciile demonesti din tine. Intreaba-I cum gasesti Calea de Lumina, iesirea din situatii de corvoada. Fi intelegator si rabdator cu tine insuti, foloseste autoeducarea si intreaba-ti ingerii cu ce sa inlocuiesti viciul demonesc pentru a fi in treapta de evolutie!?

 • Intelegerea

Intelegerea de Sine este cel mai mare examen din viata unui om. Am vazut din experienta muncii mele cu ucenicii mei ca chiar daca ei aveau o stima de Sine destul de ridicata aceasta era gresit inteleasa. In partea divina nuanta vicioasa este usor de detectat mai trebuie doar sa si doresti schimbarea in bine sub acoperamantul adevarului suprem.

 • Alegerea

Alegerea este respectarea liberului arbitru, este cantarul si sensul vietii actuale pe care ti-l dai singur. Dar acest sens este vizibil pentru intreaga existenta ce va sa o traiesti. Buna / rea este alegerea ta!

 • Binecuvantarea

Binecuvantarile se primesc la deschiderea adevarului cerut si acceptat de tine insuti pe calea adevarului suprem. Este un fel de curatenie casnica, bob cu bob. Si aici se inainteaza doar daca s-a curatat planurile anterioare.

 • Harul primit

Dupa fiecare lucrare vine si satisfactia, harurile personale, vestigii spiritual care iti cantaresc cresterea spirituala dupa merite. Harurile pot fi reprezentate cu obiecte ce le cunosti in plan fizic doar ca in plan spiritual au o alta conotatie de cunoastere.

 • Locul Ingerilor pe intreg spectru de Floare a Vietii acolo unde trebuie sa evoluezi si sa elevezi darul primit.

Orice har primit vine la pachet cu cete ingeresti proprii, aici ei se apuca de treaba si ajutorul omenesc este vizibil in plan fizic.

 • Binecuvantarile plinatatilor de har pe care le ai de indeplinit

Munca meditativa este structurata in mai multe niveluri:

 • Meditatia pentru incepatori de pace si potolirea mintii
 • Meditatia exercitiu unde se trezeste Sinele in mod natural
 • Meditatia de comunicare cu divinitatea
 • Meditatia de lucru si vindecare, una dintre cele mai solicitante parti ale evolutiei, in care inveti sa stapanesti terapia meditative pentru curatarea si vindecarea energetica individuala.

 

Meditatia este un studiu aprofundat cu seriozitate insumand zeci chiar sute de exercitii precedente. Meditatia are o eticheta unica, cea personala in partea individuala ci nu pentru alte persoane. Meditatia este remediul intrinsec de evolutie si elevarea de Sine!

Autor

 

 

Copyright © 2013 Caliopi CelMare 2011-2015.
Toate Drepturile Rezervate.