Tot auzeam, odata cu zorii acestei dimineti :

“Karma grea pentru Romania … karma grea …Romania ! “

La prima perceptie m-am gandit ca daca “acesti unii” m-ar fi lasat sa imi vad de treaba si menirea mea fara sa se bage ei in stoparea Planului Divin cu mine ,poate ca nu se intampla , dar , pe alta parte auzeam Taina lui Dumnezeu – nu avea nimeni cum sa se impotriveasca proorociei. Cea mai noua fiind al lui Arsenie Boca : “   “

Proorocia sa implinit !!!

Urmeaza karma grea pentru Romania , Dreptii care au pecetea de la mine nu sant afectati !

Urmeaza “balast”

Arsenie Boca nu s-a referit doar la teritoriul romanesc asa cum s-a inteles la prima citire si s-a lasat perpetuat in cenzura, este valabil pentru intreaga planeta doar ca de aici incepe (vezi Taina celor 7 ceacre planetare).

Mai toti s-au pacalit, mai toti s-au mintit unii pe altii in asa hal incat care-mai-decare au dorit sa fie superior celor mai putin mincinosi, doar ei platesc karmic acum ;

Ingerul Domnului a zis : “desconspirari grele , nume si mai grele , usi inchise definitiv … Soarele rasare pentru Drepti !

Aleluia !!!

Acum vor arde toti sobolanii din campurile cu ciulini caci ei nu au stiut cine sant Eu!”

…de retinut pentru popor ca; a 4-a trambita a Apocalipsei reprezinta victoria Dreptilor.Odata cumanifestarea “Inelului de foc” s-a biruit minciuna din prostie.

 

 

Caliopi CelMare –autor filosofie spirituala

Patriarhul Lumii Noi – Adam