Valori vibrationale energetice –valori mentale

Poarta Inaltei Constiinte -introducere

 

Fara sa exageram cu vorbe mari spun in cuvinte de aur …in primul rand, trebuie sa iti aduci aminte ce iti este Constiinta ?!

Este forma cea mai înaltă proprie Fiintei de reflectare a realității obiective, produs  al  trezirii spirituale ci nu a materiei !

Poarta Inaltei Constiinte  proprii  este  “usa” care se deschide pentru ca Tu sa iti redobandesti  “biblioteca astrala ” –aceasta fiind cunoasterea universala pe care ai acumulat-o in decursul intregii tale existente.Aici nu este vorba de materie caci aceasta materie denumita creier este parte din mecanismul  Planului Fizic doar pentru ca organismul sa functioneze . Este o functie dintr-un intreg denumit trup.

Inalta Constiinta este Supraconstiinta si aceasta Comoara se afla in Planul  Mental, facand parte pe structura din varful piramizii a propriei evolutii /elevari .

Planul Mental este vital, este variat, este complex  filosofic, este unic, este activ la maxima capacitate a constiintei de Sine doar dupa starea de trezirea Sinelui. 

( “Taine 2” de Caliopi CelMare )

De ce spunem oare Poarta  Inaltei  Constiinte ?

Este atat de inalta incat omul o percepe la inaltime propriu-zis sau spune in adevaratul  sens Vibrational Astral si  filosofic  ?!Asa  ar  trebui!

Tot omul, are obligatia morala de propria lui Fiinta sa isi cunoasca Legea Divina din care s-a creat, din care s-a evoluat, din care s-a elevat …si inca o face la niveluri mult superioare asa cum este Taina data de Dumnezeu pentru binele lui cel mai inalt.

Constiinta este o Virtute ,dar deschiderea “cutiei pandorei” se intampla doar dupa ce fiecare in dreptul propriu divin are accept sa primeasca Taina.Sa invete, sa priceapa Mesajul ei, sa se cunoasca in adevar ce alege cu propriul liber arbitru ci nu ca precum oaia la taiere “ghidati” de nestiutori ai Legilor Divine.

Au fost multe abuzuri, de catre multi falsori care s-au dat stiutori ai Legii, cu fiecare generatie de la Cristos in prezent s-au tot “rupt” informatii reale si au ajuns sa inventeze alte …asa zise cunoasteri care nu faceau parte din Creatia adevarata a lui Dumnezeu . Cerul si Pamantul este deja inventat de un Creator Unic , incercati sa deslusiti ceea ce se afla in ele si care le este rolul si destinatia.Pentru cei multi care ,mai mult ca sigur, nu cunosc Taina trebuie sa retina urmatoarele:

In primul rand omul a venit sa isi dobandeasca harul de a fi un mic creator asa cum si el, la randu-i ,a fost creat deasupra Legilor Divine caci doar asa Fiinta apartine lucrarii Universale .Asa ca, daca cineva prost informat sau rau intentionat “isi ceaza “viata sub Legea Divina , va beneficia de exact ceea ce a creat !

“ ai grija ce seminte plantezi caci din rodul lor te vei hrani! ”

Priceperea si vigilenta cu care se invredniceste fiecare in urma alegerii facute in nume propriu,ii poate deschide Calea cunoasterii pentru a urca treapta dupa treapta valoric vibrational si energetic pana se ajunge la aceasta mult ravnita Poarta .

Cand am scris Taine2, am facut un mic studiu personal.

Am avut aproape un shoc vazand starea oamenilor de varsta mijlocie …30,40 de ani. Ma intrebam in sinea mea de ce mi-a dat Dumnezeu “tema” sa scriu despre ceva ce eu credem ca oamenii deja cunosc si folosesc .Am crezut ca in vremurile acestea le este necesar doar o aducere aminte a tot ceea ce reprezinta ei pentru intregul Univers ca ei, oamenii, sa fie pregatiti in orice moment pentru deschiderea drumului propriu.Dar am vazut cum inca le doarme Sinele si din aceasta cauza erau ca niste “zombi” in  plan  fizic – fara evolutie doar generatori de Karme/pacate.Usor de mintit, usor de  manipulat dar … un alt lucru halucinant, nici nu isi dadeau seama ca erau in trup …

Nu pricepeau ca erau reancarnati in trup !!!  Am surprins nuanta, cum le era dat un alt ritm de timp – unul pe repede inainte !

Si atunci despre ce Constiinta este vorba cand pamantenii inca nu o inteleg ?

 De ce regnul animal o au si o manifesta in tocmai pe Legile Divine, este adevarat ca au o plaja destul de limitata dar foarte bogata in Virtuti de baza.

Ce trebuie sa faca omul pentru asi “constientiza” propria Constiinta?

Sa detii fraiele trezirii de Constiinta lumeasca si sa te si ajute in aceasta existenta, dupa Taina lui Dumnezeu, este nevoie clara de cunoasterea Planului  Mental in nume propriu. Acea cunoastere de Sine pentru a fi manifestata Supraconstiinta ci nu creierul ! Creierul este un organ din trup nu o abilitate sacra cu care poti deschide alte “frontiere” dorind gasirea lui Dumnezeu si Planul Lui divin .

Sa  poti  beneficia  de  superioritatea  mentala  trebuie  sa:

1.Trezeste-te  spiritual  si  vezi  cine  esti  si  ce  trebuie  sa  menesti  in  lume 

  1. Invata-te cu propria-ti constiinta –fi responsabil si asuma-ti,  inalt-o  in  cunoastere- de jos in sus, apoi  eleveaz-o -cunoaste-te  la  360 de  grade pe fiecare segment ce ti s-a dat sa inveti .Da, gandeste !

Este  tehnica  care  se  aplica  in  viata  de  zi  cu  zi ; incepi  scoala  si  esti  constient  ca  trebuie  sa  inveti  un  numar  de  clase  ca  sa  poti  fi  folositor  tie  si  societatii , iar  daca  doresti  mai  mult  te  elevezi  la  tot  ceea  ce  ai  invatat .

  1. Uneste Constiinta cu Supraconstiinta proprie sa poti forma Planul Mental.

Aici  este  Gloria !

 Dupa minimul de cunoastere cronologica-1.2.3. -se poate vorbi, pentru ca stii si ce ,  despre “Poarta Inaltei Constiinte “

 ” O  societate dezinfectata este o societate bogata !”

CaliopiCelMare-author de studiu

Copyright ©2006-2015

Toate drepturile rezervate.