Cele 1000 de cai ale cunoasterii

 

Ce  inseamna iluminarea spirituala ?
Iluminarea este un intreg complex structurat pe cateva segmente principale a tuturor Planurilor existentiale ale Fiintei:
  • Iluminarea reprezinta inceputul intregii si lungi calatorii spre viata vesnica “eu sant inceputul si tot eu sant sfarsitul!”
Doua puncte vitale “a”- Creatia Fiintei si “z”- dobandirea celor 7 Duhuri ale celor 7Biserici-Ere in plinatatea aceleiasi Fiinte.
Intre “a si z” se deschide pe structuri , o adevarata lucrare universala manifestandu-se fara intrerupere.
  • Dezvoltarea personala.Aceasta nu reprezinta doar structura spirituala ,aceasta este intreaga cunoastere a Legilor Divine in Legile Universului- tot cu totul in tot ce are ritm ,rotatie si manifestare in/pe toate planurile si structurile Fiintei mari ,in devenire .
  • Cunoasterea universala reprezinta o “biblioteca astrala “.
 Una personala !
Cunoasterea universala reprezinta intreaga evolutie .
  • Odata cu evolutia cunoasterii a tot ceea ce ii este dat Fiintei sa invete pe integralitatea planurilor si structurile acestora ,se ajunge la treapta numita elevare.
  • In totdeauna elevarea unei structuri reprezinta principiul lui Dumnezeu ,premiul de “excelenta” in domeniul care s-a dat spre cunoasterea lui de la “a la z” cronologic .
Daca evolutia isi are axa sud-nord , elevarea isi are rotatia structurata pe diametru de 360 grade.Structura A.D.N.
Concluzia este una foarte simpla.Iluminarea reprezinta intraga munca existentiala depusa individual ,fara intrerupere de la inceput si pana la sfarsit , cu maxima constiinta de Sine.Ori in orbire ori in trezire ,existenta unei Fiinte tot se contabilizeaza de cineva in Cartea Vietii universale.Doar cand intregul Spirit este la o valoare vibrationala confortabila se poate produce trezirea spirituala pe “bucatele” a intregii Fiinte .(vezi Spiritul Universal de CaliopiCelMare)
http://www.lulu.com/shop/caliopi-cel-mare/spiritul-universal/ebook/product-22024141.html
http://www.lulu.com/shop/caliopi-cel-mare/inceputuri-reducerea-pacatelor/ebook/product-22024123.html
Trezirea spirituala vine la pachet cu responsabilitate si asumare .
Deschiderea proprii Caii a trezirii spirituale genereaza dobandirea de  cunoastere pentru propriul Eu. Pe deoparte o descatusare  de  multiplele  neputinte si pe de alta parte o excelare a valorilor  vibrationale  individuale a tuturor drepturile divine acceptate inainte si dupa, acceptul spre  mantuirea Sufletului si viata vesnica .
Va rog , cititi , invatati si  excelati la un alt nivel superior al dezvoltarii  personale.Fiti tot timpul in “miscare” cautand veriga Semintiilor voastre din intreg Copac al Intelepciunii, de acolo porniti cu o readucere aminte a ceea ce santeti azi .Apoi veti sti cu claritate incotro trebuie sa va indreptati ca menirea sa va fie indeplinita .
Atentie la confuzii si la pierderea in termini ,in rest , iluminarea este un fapt de drept al tuturor fiintelor si este mai mult decat normalitatea .
Caliopi Marilena –autor filosofie spirituala
2007-2015 autor de studiu
spacer

One comment on “Cele 1000 de cai ale cunoasterii

  1. IzabelaZamfir

    Iata ca am citit un text foarte interesant prezentat intr-un mod greu de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

Leave a reply